Hane

Född - 2009-10-17
Färg - Vit m svarta tkn

Vikt - 2,9 kg
Hårlag - Korthårig
E - AM CH Davishall Nokonwood
at GR creek

U - Vildyrans Lilla My
Patella - 0.0
Tänder - 6+6
Hjärta - UA
Uppfödare - X'mizita's KennelChico är Yidi's son och det märks. Han har redan sett till att bli bortskämd, och ser nästan alltid till att få sin vilja fram. Får han inte den uppmärksamhet han vill, börjar han med att dra i byxorna. Hjälper inte det hoppar han och försöker få tag i tröjan istället.

Vi hade inte tänkt spara en hane, men den här killen är så charmig och tuff, och så är han så roligt tecknad, speciellt med sitt hjärta på ryggenChico är väldigt intresserad av att lära sig nya saker och kan redan en hel den trix.
Han är även anmäld som modellhund på grund av sin ovanliga färg19/11 2011. Näsbyholm Strängnäs

2 år. Maskulin hane. Bra hals, rygg och kors. Välutvecklat bröstparti. Bra förbröst. Utmärkta vinklar bak, tillräckliga fram. Tåar ut något i stående. Utmärkt päls och färg. Utmärkt temperament. Välvisad.


Domare: Linda Stääv

30/5 2010. Kolsva

Hane av den större sidan. Bra huvud. Något högt ansatta öron. Väldigt bra tänder. Bra rygg. Bra bakben. Behöver mer träning för att gå.


Domare: Yvonne Larsson

1/5 2010. Strängnäs

6 mån. Något lång rygg. Välformat huvud med mörka fina ögon. fin hals och rygg. Välvinklad, bra kropp och benstomme. Sunda fina rörelser.


Domare: Johan Andersson

28/3 2010. Eskilstuna

Bra huvud och uttryck. Välkroppad för åldern. Rör sig sunt när han vill. Behöver strama upp fronten.


Domare: Mikael Axenborg


Chico's Pappa
AM CH Davishall Nokonwood at GR creek
Chico's Mamma
Vildyrans Lilla my